halfjaarabonnement LINDA.

LINDA. halfjaarabonnement cadeautips
9
Beoordeling: 4.73 (16 stemmen)

Halfjaarabonnement LINDA. hét vrouwenblad van Nederland

Met deze aanbieding van 123tijdschriften.nl geef je jezelf of een ander een cadeau waar je nog lang van kan genieten! Met een halfjaarabonnement van LINDA. geniet de gelukkige elke maand van de meest interessante en leuke onderwerpen voor vrouwen. Zo lees je o.a. een spraakmakend dubbelinterview, taboedoorbrekende verhalen, portretgalerijen, en columns van Jan & Saskia, Sylvia Witteman en Harm Edens. Ook de vaste rubrieken mode, eten, tv muziek boeken en film ontbreken niet.

LINDA. is het magazine dat niet mag ontbreken op het nachtkastje van elke vrouw!  Super voor jezelf, je zus, je vriendin of moeder!

linda. magazine kado

Halfjaarabonnement LINDA. niet uniek genoeg, bekijk hier meer cadeau’s voor haar.

Halfjaarabonnement LINDA.

Een halfjaarabonnement van LINDA. bestaat uit 6 edities en stopt automatisch

€33.96 €35.70

Halfjaarabonnement LINDA. hét vrouwenblad van Nederland Met deze aanbieding van 123tijdschriften.nl geef je jezelf of een ander een cadeau waar je nog lang van kan genieten! Met een halfjaarabonnement van LINDA. geniet de gelukkige elke maand van de meest interessante en leuke onderwerpen voor vrouwen. Zo lees je o.a. een spraakmakend dubbelinterview, taboedoorbrekende verhalen, portretgalerijen, en columns van Jan & Saskia, Sylvia Witteman en Harm Edens. Ook de vaste rubrieken mode, eten, ...
9 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.73 (16 stemmen)
1 Reactie
  1. Antwoorden Sanne 16 maart 2015 op 21:13

    Linda=altijd goed!

Laat een reactie achter

3 × vier =