Houten poetskist voor paarden

houten poetskist met inhoud van horzie
9.5
Beoordeling: 4.83 (4 stemmen)

Handgemaakte houten poetskist voor de paardenliefhebber

Dit is een robuuste houten poetskist die we hebben gevonden op de website van Horzie Ruitershop. Het unieke is dat hij zelfgemaakt is en compleet met allerlei borstels die je kunt gebruiken bij de verzorging van je paard. Het grote voordeel is dat deze houten poetskist van hout is waardoor hij langer mee zal gaan dan die van plastic. Een ideaal cadeau voor iemand die gek van paarden is, graag het paard verzorgd en die vaak op de manege terug te vinden is. De poetskist wordt in twee varianten aangeboden, namelijk met borstels of zonder borstels.

houten poetskist van horzie  houten poetskist met inhoud van horzie

Hier kun je de houten poetskist met inhoud terug vinden

Houten poetskist met borstels

Dit is een robuuste houten poetskist die we hebben gevonden op de website van Horzie Ruitershop. Het unieke is dat hij zelfgemaakt is en compleet met allerlei borstels die je kunt gebruiken bij de verzorging van je paard.

Vanaf €22.50

Handgemaakte houten poetskist voor de paardenliefhebber Dit is een robuuste houten poetskist die we hebben gevonden op de website van Horzie Ruitershop. Het unieke is dat hij zelfgemaakt is en compleet met allerlei borstels die je kunt gebruiken bij de verzorging van je paard. Het grote voordeel is dat deze houten poetskist van hout is waardoor hij langer mee zal gaan dan die van plastic. Een ideaal cadeau voor iemand die gek van paarden is, graag het paard verzorgd en die vaak op de manege ...
9.5 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.83 (4 stemmen)
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    twee × 4 =