Jippijaja quizvragen maken je wijzer

kado tip quizvragen van Jippijaja
7
Beoordeling: 2.39 (4 stemmen)

Jippijaja quizvragen: Met dit cadeau heb je gegarandeerd een leuke avond!

Ben je op zoek naar een gezellig cadeau, zoek dan niet verderDe Jippijaja quizvragen staan garant voor een leuke avond met familie of vrienden. Met niet minder dan 550 moderne quizvragen in verschillende categorieën zoals sport, mode, muziek en film kan je vragen verwachten als: Is een pinguïn een vogel? Welk jaar werd Facebook opgericht? of Welk metaal is de beste elektrische geleider? Niet je standaard 13 in dozijn vragen en dus net iets leuker dan de ouderwetse gezelschapsspelen. Dit cadeau zou je perfect kunnen aanschaffen als housewarming cadeau, vaderdag, moederdag of als een verjaardagskado en is niet alleen leuk voor aan de keukentafel maar ook nog eens hartstikke leuk om mee te nemen op vakantie! Er zijn verschillende edities van de quizvragen beschikbaar, zoals: Origineel, eten en drinken en reizen en avonturen.
Met de Jippijaja quizvragen heb je gegarandeerd een leuke avond en je steekt er nog wat van op ook, dit is met recht een heel slim cadeau!
Jippijaja quizvragen kadotip  kado tip quizvragen
Jippijaja Quizvragen

De superhit uit Zweden: Jippijaja Quizvragen staat garant voor een avond gezelligheid

€19.90

Jippijaja quizvragen: Met dit cadeau heb je gegarandeerd een leuke avond! Ben je op zoek naar een gezellig cadeau, zoek dan niet verder. De Jippijaja quizvragen staan garant voor een leuke avond met familie of vrienden. Met niet minder dan 550 moderne quizvragen in verschillende categorieën zoals sport, mode, muziek en film kan je vragen verwachten als: Is een pinguïn een vogel? Welk jaar werd Facebook opgericht? of Welk metaal is de beste elektrische geleider? Niet je standaard 13 in dozijn ...
7 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 2.39 (4 stemmen)
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    17 − 9 =