Laundry Punchbag

Laundry Bag
9.5
Beoordeling: 3.75 (1 stemmen)

Leef je uit op de Laundry Punchbag

Wanneer wassen niet je ideale hobby is biedt deze Laundry Punchbag van Suck UK uitkomst. Reageer je frustratie af op de Laundry Punch Bag! De Laundry Punch Bag is een verzamelzak voor je vuile wasgoed in de vorm van een boksbal. Laat zo lang mogelijk je vuile kleren rondslingeren, want hoe meer was je in de Laundry Punchbag verzamelt, hoe zwaarder je work-out!

Vul de zak vol met vuile was en leef je er helemaal op uit. Een volle zak neemt de vorm aan van een goeie stevige bokszak. Je kan de was doen en tegelijk ook sporten! Je zal je in ieder geval nooit vervelen tijdens de was doen. Linkse hoek, rechtse hoek, uppercut!

De zak is 1000 x 300 x 300 mm en je krijgt een s-hoek bij de zak om hem op te hangen. Natuurlijk is de zak ook bestand tegen goeie klappen.

Deze waszak vonden we bij cadeau.nl waar nog veel meer leuke cadeaus te vinden zijn!

Laundry Punch Bag 0 (1) Laundry Punch Bag 3 (1) skbagpunch1_2_ (1)

 

Laundry Punchbag

Waszak waarop je je helemaal kunt uitleven!

€30 €32

Leef je uit op de Laundry Punchbag Wanneer wassen niet je ideale hobby is biedt deze Laundry Punchbag van Suck UK uitkomst. Reageer je frustratie af op de Laundry Punch Bag! De Laundry Punch Bag is een verzamelzak voor je vuile wasgoed in de vorm van een boksbal. Laat zo lang mogelijk je vuile kleren rondslingeren, want hoe meer was je in de Laundry Punchbag verzamelt, hoe zwaarder je work-out! Vul de zak vol met vuile was en leef je er helemaal op uit. Een volle zak neemt de vorm aan van ...
9.5 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 3.75 (1 stemmen)
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    4 + 8 =