Money maze – Op een originele manier geld geven

Cadeau - Money Maze geld box
8.5
Beoordeling: 2.54 (9 stemmen)

Geld geven is niet meer afgezaagd.

Iedereen kent het wel, je wordt uitgenodigd voor een feest en als je vraagt: wat wil je als cadeau zegt de persoon; doe maar geld… Tja, je kunt dan eigenwijs zijn en toch een cadeau kopen, maar je kunt ook zijn/haar (of hun) wens respecteren. Maar dan wel op jouw manier.

Dus ga je geld origineel cadeau geven! Hoe geef je geld origineel cadeau vraag je je af? Nou, met deze money maze puzzel!

De money maze puzzel is een puzzel waarbij de ontvanger een balletje moet verschuiven, draaien en bewegen door gangen, deuren en kleppen, totdat … het balletje de geheime opening opent en de ontvanger eindelijk zijn geld kan uitgeven!

Op deze manier wordt geld geven toch wel erg origineel en zal de ontvanger jouw cadeau niet snel vergeten! Wij hebben de Money Maze puzzel gevonden op Coolgift.com

De afmetingen van de box is 9,5 x 9,5 x 9,5 cm.

Voor meer informatie en om te bestellen kun je op iCadeau kijken. Oh en een kleine waarschuwing; het lijkt eenvoudig om deze puzzel op te lossen, maar is het beslist niet !!

En mocht je een Money Maze puzzel ontvangen hebben en opgelost hebben, dan geef je hem zelf door aan de volgende persoon die geld vraagt!

Cadeau - Money Maze geld box Money Maze Puzzel 3 Money Maze Puzzle 1

Money Maze geld box

Op deze manier wordt geld geven toch wel erg origineel en zal de ontvanger jouw cadeau niet snel vergeten! Wij hebben de money maze puzzel gevonden op iCadeau.nl.

€14,95

Geld geven is niet meer afgezaagd. Iedereen kent het wel, je wordt uitgenodigd voor een feest en als je vraagt: wat wil je als cadeau zegt de persoon; doe maar geld… Tja, je kunt dan eigenwijs zijn en toch een cadeau kopen, maar je kunt ook zijn/haar (of hun) wens respecteren. Maar dan wel op jouw manier. Dus ga je geld origineel cadeau geven! Hoe geef je geld origineel cadeau vraag je je af? Nou, met deze money maze puzzel! De money maze puzzel is een puzzel waarbij de ontvanger een ...
8.5 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 2.54 (9 stemmen)
Super tip! 2015
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    5 × een =