Mr Right Mrs Always Right Kussens

cadeau tips fest amsterdam kussens
8
Beoordeling: 2.83 (4 stemmen)

Mr Right Mrs Always Right Kussens: Geef je lover een eigen kussen cadeau!

Op de bank heb je never nooit genoeg kussens en zeker niet Mr Right Mrs Alway Right kussens!. Een kussen kleedt je interieur namelijk helemaal aan en geeft een heel andere draai aan de uitstraling van je kamer. En nu kan je je vriend of vriendin ook nog eens zijn of haar eigen kussen cadeau doen als valentijnscadeau of als verjaardagscadeau. Deze kussens van FEST Amsterdam vonden wij op de site van FonQ.nl en zal je vriend “Mr. Right” of vriendin “Mrs. Alway Right” absoluut gelukkig stemmen. Om helemaal als gelukkig paar op de bank te vertoeven koop je ze gewoon allebei, FonQ.nl geeft korting wanneer je beide kussens aanschaft. De kussens zijn gemaakt van katoen & polyester en zijn 45×45 cm groot en zijn in het roze en beige te verkrijgen.
Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau voor hem of een cadeau voor haar check dan de site van FonQ voor deze super leuke kussens!

 

Mr. Right & Mrs. Always Right KussensMr. Right & Mrs. Always Right Kussencadeau tips fest amsterdam
FEST Amsterdam Mr Right Kussen

Mr. Wright en/of Mrs. Always Wright kussens voor hem, haar of voor jullie allebei!

€24

Mr Right Mrs Always Right Kussens: Geef je lover een eigen kussen cadeau! Op de bank heb je never nooit genoeg kussens en zeker niet Mr Right Mrs Alway Right kussens!. Een kussen kleedt je interieur namelijk helemaal aan en geeft een heel andere draai aan de uitstraling van je kamer. En nu kan je je vriend of vriendin ook nog eens zijn of haar eigen kussen cadeau doen als valentijnscadeau of als verjaardagscadeau. Deze kussens van FEST Amsterdam vonden wij op de site van FonQ.nl en zal je ...
8 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 2.83 (4 stemmen)
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    19 − 3 =