Mustachifier Fopspeen

Mustachifier collectie
8
Beoordeling: 4.6 (1 stemmen)

Mustachifier Fopspeen: Je bent nooit te oud voor een imposante snor op je bovenlip

De Mustachifier Fopspeen is de fashion must-have voor je baby! Al kan hij of zij nog niet veel zeggen deze speen spreek voor zich. De Mustachifier Fopspeen is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Is jouw baby dé casanova van het kinderdagverblijf? Dan is de Mustachifier The Gentleman Speen ideaal voor hem en dwingt het respect af dat hij verdiend.

Ook is er voor diegene die geen genoeg kan krijgen van het hobbelpaard een uitvoering: Mustachifier The cowboy Speen. Deze snor-speen heeft de kenmerkende vorm van het hangend hoefijzer. Rawhide!!!!

 

Caseau tip Mustachifier Cowboy Mustachifier gentelmen Mustachifier collectie

Kenmerken:

  • Geschikt voor kinderen van 0-6 maanden
  • 100% BPA-vrij en voldoet aan EN-1400
  • Merk: FCTRY
  • Natuurlijke vorm
  • Materiaal: siliconen en TPE
  • Onderhoud: handwas

 Mustachifier Fopspeen niet uniek genoeg bekijk eens een cadeau voor een kind

Mustachifier Fopspeen

Het ludieke ontwerp van de speen maakt het leuk om te geven als kraamcadeau en is een must have voor alle potentiële casanova's en cowboys. Daarnaast is de speen BPA-vrij en voldoet aan alle veiligheidseisen voor kinderen.

€11,50

Mustachifier Fopspeen: Je bent nooit te oud voor een imposante snor op je bovenlip De Mustachifier Fopspeen is de fashion must-have voor je baby! Al kan hij of zij nog niet veel zeggen deze speen spreek voor zich. De Mustachifier Fopspeen is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Is jouw baby dé casanova van het kinderdagverblijf? Dan is de Mustachifier The Gentleman Speen ideaal voor hem en dwingt het respect af dat hij verdiend. Ook is er voor diegene die geen genoeg kan krijgen van ...
8 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.6 (1 stemmen)
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    twintig − achttien =