Originele wijnstoppers

cadeau tips wijnstopper shotgun
7.5
Beoordeling: 4.38 (3 stemmen)

Wijnstoppers: Een top cadeau voor de wijnliefhebbers!

Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte wijnliefhebber, dan hebben wij het ideale kado voor jou! De wijnstoppers van Donky Products zijn een musthave voor elke wijndrinker. Cool van design met een decoratief tintje, zo zou je deze wijnstoppers kunnen omschrijven. Met de wijnstopper houdt je de wijn langer goed, zodat je een fles wijn niet in een keer leeg hoeft te drinken. Door de unieke designs is het ook nog eens geen straf om de fles op het aanrecht te laten staan. De wijnstopper is gemaakt van kurk en keramiek en zijn verkrijgbaar in de ontwerpen: Shot gun, Vogel, Hamer en Stier.

Dankzij zijn bijzondere ontwerp, een super leuk om cadeau te geven.

cadeautips wijnstoppers hamer  cadeau tips wijnstoppers shotgun cadeau tips wijnstopper stier

Originele wijnstoppers niet uniek genoeg, bekijk dan eens een cadeau voor hem

Originele wijnstoppers

De wijnstoppers van Donky Products zijn een musthave voor elke wijndrinker. Cool van design met een decoratief tintje, zo zou je deze wijnstoppers kunnen omschrijven.

€12.50

Wijnstoppers: Een top cadeau voor de wijnliefhebbers! Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte wijnliefhebber, dan hebben wij het ideale kado voor jou! De wijnstoppers van Donky Products zijn een musthave voor elke wijndrinker. Cool van design met een decoratief tintje, zo zou je deze wijnstoppers kunnen omschrijven. Met de wijnstopper houdt je de wijn langer goed, zodat je een fles wijn niet in een keer leeg hoeft te drinken. Door de unieke designs is het ook nog eens geen straf om de ...
7.5 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.38 (3 stemmen)
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    een × 5 =