Paintballen

cadeautips paintballen
9.5
Beoordeling: 4.55 (5 stemmen)

Vergeet wat je weet over paintball…Dit is paintball!

Zie je het al voor je? Jezelf gehuld in een stevige overall, een beschermend masker en een paintballgeweer vol met verfpatronen. Je betreed een uitdagende arena met je team. Kruipt tijdens het paintballen in de huid van de Elite eenheden en waant je in de wereld die je voorheen alleen kon door het spelen van een computergame.

In 4 slopende paintball uren speel je met je team verschillende strategische spellen. Elk team wordt uitgerust met diverse wapens en tactische aanwijzingen. Bijvoorbeeld een shotgun, sniper of vol automatisch wapen!

Ga met je vrienden paintballen tijdens een vrijgezellenfeest! Of wanneer je met je collega’s wilt werken aan teambuilding, kijk dan eens op de site van paintballstrand.nl 

paintballenkadotips paintballenpaintball vrijgezellenfeest

 

Paintballen

Tijdens de Xperiences op het Paintball Strand krijgen paintball en lasergame nog een extra dimensie. Neem het op tegen een SWAT-team.

vanaf € 22,95

Vergeet wat je weet over paintball...Dit is paintball! Zie je het al voor je? Jezelf gehuld in een stevige overall, een beschermend masker en een paintballgeweer vol met verfpatronen. Je betreed een uitdagende arena met je team. Kruipt tijdens het paintballen in de huid van de Elite eenheden en waant je in de wereld die je voorheen alleen kon door het spelen van een computergame. In 4 slopende paintball uren speel je met je team verschillende strategische spellen. Elk team wordt uitgerust ...
9.5 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.55 (5 stemmen)
1 Reactie
  1. Antwoorden Arjan 24 maart 2015 op 19:05

    Dit is echt gaaf. 5 sterren van mij!

Laat een reactie achter

2 + twee =