Persoonlijk barbecue schort

cadeau tip - bbq schort
7
Beoordeling: 3.13 (4 stemmen)

BBQ schort met gerei

Komt het warme (barbecue) weer er weer aan? Dan is dit misschien een leuk cadeau-idee: Een persoonlijk barbecue short!

Persoonlijk? Ja, want je kunt op het schort een leuke afbeelding of tekst laten plaatsen. Zo maak je er een persoonlijk barbecue short van. Een origineel cadeau dus! Maar ook nog praktisch, want zo’n schort is toch wel handig met barbecueën… Of misschien toch gewoon voor in de keuken?

Het bestellen van een persoonlijk schort is makkelijk. Ga naar de site van Yoursurprise en kies een passende kleur. Dan upload je een leuke, grappige of originele foto en kies je zelf je eigen tekst. Binnen no-time krijg je je persoonlijk barbeque schort thuisgestuurd!

Je kunt eventueel ook kiezen voor een wat uitgebreidere set (zoals de afbeelding hiernaast). Dan krijg je, naast het schort, ook nog een tang, vork en spatel én … 2 persoonlijke ovenwanten. Ook met een zelf gekozen afbeelding erop.

Kortom, een perfect cadeau voor de barbeque (of kook) fanaat!

(Ook perfect als Vaderdagcadeau, aangezien Vaderdag in het voorjaar valt en we met een beetje geluk al kunnen genieten van warm barbecue weer)

cadeau tip - bbq schort cadeau tip - barbeque schort gerei in schortcadeau tip - bbq schort gerei

BBQ schort met gerei

Perfect als vaderdagcadeau, aangezien vaderdag in het voorjaar valt en we met een beetje geluk al kunnen genieten van warm barbecue weer!

€24.95

BBQ schort met gerei Komt het warme (barbecue) weer er weer aan? Dan is dit misschien een leuk cadeau-idee: Een persoonlijk barbecue short! Persoonlijk? Ja, want je kunt op het schort een leuke afbeelding of tekst laten plaatsen. Zo maak je er een persoonlijk barbecue short van. Een origineel cadeau dus! Maar ook nog praktisch, want zo’n schort is toch wel handig met barbecueën… Of misschien toch gewoon voor in de keuken? Het bestellen van een persoonlijk schort is makkelijk. Ga naar de ...
7 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 3.13 (4 stemmen)
Super tip! 2015
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    14 − 7 =