Pimp zelf een paar sneakers

cadeau tips sneaker
7.5
Beoordeling: 1.98 (2 stemmen)

Gepersonaliseerde sneakers dat is pas een origineel cadeau!

Dit cadeau kan je werkelijk voor alle gelegenheden inschakelen. Bedruk een paar sneakers met tekst, foto en een naam van jezelf, je kinderen, kleinkinderen vriendin of vriend you name it maar hiermee heb je gegarandeerd LOL. Met dit cadeau heb je de lachers op je hand en kleine kinderen zullen het werkelijk te gek vinden om hun eigen sportschoenen te hebben! De sneakers vonden we bij yoursurprise.nl en zijn van uitstekende kwaliteit want in dezelfde fabrieken worden ook de bekende merken gemaakt!

Met dit cadeau heb je de lachers op je hand en kleine kinderen zullen het werkelijk te gek vinden om hun eigen sneakers te hebben!
Meer informatie over dit te gekke cadeau:
Materiaal: katoen (schoen) en rubber (zool)
Maten: 36 t/m 46
Opdruk: diameter 5 cm
 cadeau tips sneakers cadeau tip sneaker cadeau tips sneakers met opdruk

 

Pimp zelf een paar sneakers

Personaliseer een paar sneakers met foto, tekst en naam!

€24.95

Gepersonaliseerde sneakers dat is pas een origineel cadeau! Dit cadeau kan je werkelijk voor alle gelegenheden inschakelen. Bedruk een paar sneakers met tekst, foto en een naam van jezelf, je kinderen, kleinkinderen vriendin of vriend you name it maar hiermee heb je gegarandeerd LOL. Met dit cadeau heb je de lachers op je hand en kleine kinderen zullen het werkelijk te gek vinden om hun eigen sportschoenen te hebben! De sneakers vonden we bij yoursurprise.nl en zijn van uitstekende kwaliteit ...
7.5 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 1.98 (2 stemmen)
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    zeventien + 16 =