Selfie Afstandsbediening

Cadeau tips - Selfie afstandsbediening set
8.5
Beoordeling: 4.2 (10 stemmen)

Selfie afstandsbediening: Eindelijk met z’n allen op de vakantiefoto’s!

Met deze selfie afstandsbediening zet je jezelf, je vrienden en je omgeving goed op de foto. Wanneer je de bijbehorende app hebt geïnstalleerd op je smartphone kan je met één druk op de knop van de afstandsbediening foto’s maken. Tevens wordt er een smartphonehouder bijgeleverd zodat je je mobiel op een goede positie kan neerzetten. De Houder is geschikt voor bijna alle smartphones. Met dit cadeau kan je eindelijk alle fantastische momenten vastleggen met jezelf op de voorgrond! Leuk voor op vakantie, een festival of gewoon gezellig met al je vrienden op de foto.

De Selfie Afstandsbediening vonden we bij Hema.nl en is een superleuk verjaardagscadeau voor jong en oud!
De afstandsbediening is geschikt voor de volgende smartphones: iPhone 4/4s, 5/5s/5c New iPad, iPad mini, iPad Air iOS 5 – iOS 7, Samsung Galaxy S2, S3, S4 Galaxy tablets, Note I, II, III HTC, Nexus 4, 7 Android 4.0 – 4.3 Niet geschikt voor Xperia Z1 en Ultra. Dit cadeau is mogelijk niet geschikt voor Sonymodellen.

 

Cadeau tips - Selfie afstandsbediening Selfie-afstandsbediening-houder

 

 

Bluetooth Selfiestick niet uniek genoeg bekijk dan eens een cadeau voor een kind.

Selfiestick met bluetooth

Met deze Selfie Afstandsbediening zet je jezelf, je vrienden en je omgeving goed op de foto. Dankzij de downloadbare app kun je je smartphone van een afstand bedienen met één druk op de knop!

€5.00

Selfie afstandsbediening: Eindelijk met z'n allen op de vakantiefoto's! Met deze selfie afstandsbediening zet je jezelf, je vrienden en je omgeving goed op de foto. Wanneer je de bijbehorende app hebt geïnstalleerd op je smartphone kan je met één druk op de knop van de afstandsbediening foto's maken. Tevens wordt er een smartphonehouder bijgeleverd zodat je je mobiel op een goede positie kan neerzetten. De Houder is geschikt voor bijna alle smartphones. Met dit cadeau kan je eindelijk alle ...
8.5 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.2 (10 stemmen)
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    4 + negen =