Smartphone Projector

cadeautips smartphone projector
9.5
Beoordeling: 3.68 (4 stemmen)

Smartphone Projector: maakt in een handomdraai een home cinema in je woon- of slaapkamer!

Wat een origineel cadeau! Kijk youtube filmpjes, series of films niet meer op het schermpje van je telefoon maar levensecht op je muur met de luckies smartphone projector. Schuif simpelweg een smartphone in het uitklapbare vakje van de projector en bedien handmatig de lens voor het perfecte beeld. De doos is zo ontworpen dat het geluid uit een smartphone ook nog eens versterkt wordt voor goed geluid!

De smartphone projector is gemaakt van karton en glas en is makkelijk in elkaar te vouwen, al met al een super origineel cadeau geschikt voor alle smartphone eigenaren!

cadeautips projector kado tips smartphone cadeau tips smart-phone projector

Smartphone Projector niet uniek genoeg bekijk dan eens een verjaardagcadeau

 

Smartphone projector

Bekijk youtube, films en series op je elke muur met de smartphone projector!

€19.50 €22.50

Smartphone Projector: maakt in een handomdraai een home cinema in je woon- of slaapkamer! Wat een origineel cadeau! Kijk youtube filmpjes, series of films niet meer op het schermpje van je telefoon maar levensecht op je muur met de luckies smartphone projector. Schuif simpelweg een smartphone in het uitklapbare vakje van de projector en bedien handmatig de lens voor het perfecte beeld. De doos is zo ontworpen dat het geluid uit een smartphone ook nog eens versterkt wordt voor goed geluid! ...
9.5 Totaal Score
Smartphone projector

Bekijk youtube, films en series op je elke muur die je wilt!

Beoordeling: 3.68 (4 stemmen)
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    zestien + zeven =