Solex tour

cadeau tips solex rijden
8.5
Beoordeling: 4.45 (3 stemmen)

Solex tour: Back to the 60’s!

Oudbollig? Kemp! de Solex was tot de jaren 70 super hot om je date op te halen maar door de komst van modernere voertuigen werd de productie van dit cult-fenomeen helaas gestopt. Gelukkig kan je nog steeds ervaren hoe het was om op deze fiets met hulpmotor in de rondte te cruisen. Het leuke hiervan is dat je dit niet alleen doet maar gezellig met een groep familie of vrienden! Solex rijden is dus een cadeau waar je meerdere personen een plezier mee doet!

Cruisen op een Solex doe je in Gouda, Rijssen, Eindhoven, Weert, vanaf 16 jaar en met een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Solex tour cadeau tip cadeautips solex tour rijden

Solex tour niet origineel genoeg bekijk dan eens deze vaderdagcadeau

Solex rijden

Een uur lang Solex rijden in Gouda, Rijssen, Eindhoven of Weert

€59

Solex tour: Back to the 60's! Oudbollig? Kemp! de Solex was tot de jaren 70 super hot om je date op te halen maar door de komst van modernere voertuigen werd de productie van dit cult-fenomeen helaas gestopt. Gelukkig kan je nog steeds ervaren hoe het was om op deze fiets met hulpmotor in de rondte te cruisen. Het leuke hiervan is dat je dit niet alleen doet maar gezellig met een groep familie of vrienden! Solex rijden is dus een cadeau waar je meerdere personen een plezier mee doet! ...
8.5 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.45 (3 stemmen)
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    14 − 10 =