UGG Bailey Bow

7.5
Beoordeling: 4.78 (2 stemmen)

Wil je haar eens echt verwennen met een mooi kado, dan doe je dat natuurlijk met nieuwe schoenen!

En wanneer je mooi met schoenen combineert kom je al snel uit bij het Australische UGG. Wij vonden deze hele vette UGG Australia BAILEY BOW via Shuz. De Uggs zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 41 en hebben een diep blauwe kleur en is versierd met vaste, dubbele strikjes aan de achterkant, waardoor de kenmerken van een UGG® Classic nog sterker tot hun recht komen. De heerlijk warme voering van lams en schaapswol zorgt er voor dat je nooit meer koude tenen hebt!

De UGG Australia BAILEY BOW is het ideale cadeau voor een modebewuste vriendin, of familielid waarmee je ongetwijfeld een goede beurt maakt.

ugg-australia-bailey-bow_600x1000_28858 ugg-australia-bailey-bow_600x1000_28859 ugg-australia-bailey-bow_1500x1500_4076

UGG Australia Bailey Bow

Klassieke UGG boot met dubbele strikjes aan de achterkant verkrijgbaar bij SHUZ

€199.95

Wil je haar eens echt verwennen met een mooi kado, dan doe je dat natuurlijk met nieuwe schoenen! En wanneer je mooi met schoenen combineert kom je al snel uit bij het Australische UGG. Wij vonden deze hele vette UGG Australia BAILEY BOW via Shuz. De Uggs zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 41 en hebben een diep blauwe kleur en is versierd met vaste, dubbele strikjes aan de achterkant, waardoor de kenmerken van een UGG® Classic nog sterker tot hun recht komen. De heerlijk warme voering van ...
7.5 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.78 (2 stemmen)
Super tip! 2015
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    een × 2 =