Kidzzfarm Skippy dieren

Kidzzfarm Skippy dieren
9
Beoordeling: 4.07 (9 stemmen)

Kidzzfarm Skippy dieren: het cadeau voor op de kinderkamer

Vergeet de skippybal, hier is de nieuwe kindersensatie, Kidzzfarm Skippy dieren Wat dacht je van een opblaasbare Bella de koe, Harry het paard of Sammy het varken! Dit kado is goed voor urenlang speelplezier. Super om mee te springen, maar staat ook leuk als decoratie op bijv. de kinderkamer!

Kidzzfarm Skippy dieren worden ook gebruikt op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, wachtruimtes bij ziekenhuizen en medici. De skippy diertjes stimuleren alle bewegingsvormen en zijn uitermate geschikt voor de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel.

De skippy dieren zijn circa 50 cm lang, 40 cm hoog (zithoogte circa 28 cm) en 20 cm breed. Wordt geleverd met een pompje, dus opblazen is zo gepiept. We vonden dit top cadeau voor een kind bij LittleCoolKidz waar je nog veel  meer leuke kinder cadeau’s kan vinden!

kidzzfarm koe cadeautipskidzzfarm hond cadeautips kidzzfarm koe z/w cadeautips   kidzzfarm koe bruin wit cadeau tips

Kidzzfarm Skippy dieren niet uniek genoeg bekijk dan ook eens cadeau voor een kind?

Kidzzfarm Skippy dieren

Opblaasbare skippy dieren leuk voor op elke kinderkamer en ook nog eens goed voor de ontwikkeling van het evenwichtsgevoel.

Vanaf €21.95

Kidzzfarm Skippy dieren: het cadeau voor op de kinderkamer Vergeet de skippybal, hier is de nieuwe kindersensatie, Kidzzfarm Skippy dieren Wat dacht je van een opblaasbare Bella de koe, Harry het paard of Sammy het varken! Dit kado is goed voor urenlang speelplezier. Super om mee te springen, maar staat ook leuk als decoratie op bijv. de kinderkamer! Kidzzfarm Skippy dieren worden ook gebruikt op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, wachtruimtes bij ziekenhuizen en medici. De skippy ...
9 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.07 (9 stemmen)
Super tip! 2015
1 Reactie
  1. Antwoorden Suzanna 16 maart 2015 op 08:10

    Hippy skippy!!

Laat een reactie achter

een × vijf =