Fles Dubbel bier met eigen etiket

cadeau-tip - Halve Maan Dubbel-bier met eigen etiket
9.5
Beoordeling: 4.47 (10 stemmen)

Geef een fles Halve Maan Dubbel bier cadeau met je eigen etiket!

Toch wel hét cadeau voor de bierliefhebbers. Elke man droomt ervan zijn eigen biersoort te hebben en jij kan dit werkelijkheid laten worden. Maak het cadeau persoonlijk door je eigen foto, naam en tekst op het etiket te zetten. Met jouw ontwerp wordt de fles bier niet alleen nog leuker om cadeau te doen aan je vrienden, maar ook voor bijvoorbeeld een verjaardag òf om te proosten op een speciale gelegenheid zoals een jubileum van een collega!

Het is niet zomaar bier maar De Halve Maan Dubbel Abdijbier. Een echte fijnproever proeft het verschil! Mocht dit niet het juiste biersoort zijn kijk dan even op de website van Yoursuprise. Daar staan nog meer verschillende biersoorten die je cadeau kan doen.

 

cadeau idee - Halve Maan Dubbel bier met eigen etiket cadeau idee - Bierpakket de halve maan cadeau idee - Halve Maan Dubbel bier met bedrukte kist

 

Meer informatie over de personalisatie:

Personalisatiewijze: met eigen etiket in superscherpe fotokwaliteit
Afmeting etiket: 10 x 8 cm

Meer informatie over het bier:

Naam: De Halve Maan Dubbel Abdijbier
Inhoud: 75 cl
Alcoholpercentage: 6.5%
Land: Nederland
Karakter: De donkere kleur en de volle smaak van de dubbel worden gevormd door caramelmouten, kandijsuiker en vloeibare caramel. Saaz en Brewers Gold hop geven het bier de typische bitterheid.
Oorspronkelijk was het bier bekend als ‘Hulster Monnikenbier’ dat al voor 1821 in het klooster in de binnenstad van Hulst gebrouwen werd. Later is op de ruines van een deel van dit klooster Brouwerij De Halve Maan gebouwd.

Fles Dubbel bier met eigen etiket

Toch wel hét cadeau voor de bierliefhebbers. Elke man droomt ervan zijn eigen biersoort te hebben en jij kan dit werkelijkheid laten worden.

vanaf €14.95

Geef een fles Halve Maan Dubbel bier cadeau met je eigen etiket! Toch wel hét cadeau voor de bierliefhebbers. Elke man droomt ervan zijn eigen biersoort te hebben en jij kan dit werkelijkheid laten worden. Maak het cadeau persoonlijk door je eigen foto, naam en tekst op het etiket te zetten. Met jouw ontwerp wordt de fles bier niet alleen nog leuker om cadeau te doen aan je vrienden, maar ook voor bijvoorbeeld een verjaardag òf om te proosten op een speciale gelegenheid zoals een jubileum van ...
9.5 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.47 (10 stemmen)
1 Reactie
  1. Antwoorden Michel 16 maart 2015 op 21:15

    Eindelijk een eigen Michelbrouw!

Laat een reactie achter

14 − elf =