Gelukshoefijzer in een lijstje

Ingelijste gelukt hoefijzer
10
Beoordeling: 4.49 (31 stemmen)

Geef geluk als cadeau

Ken je iemand die een beetje geluk kan gebruiken? Bij bijvoorbeeld een huwelijk of bij de geboorte van een kind? Zelfs als kerstcadeau of housewarming doet de ingelijste gelukshoefijzer het goed. Het hoefijzer staat symbool voor geluk, dat is wereldwijd bekend. Volgens de geschiedenis zijn er wel een paar spelregels aan verbonden. Hij moet bijvoorbeeld in een “U” vorm hangen anders zou het geluk eruit “vallen”. Niet alleen het hoefijzer is met de hand geslagen maar ook het product is met de hand gemaakt wat het product zeer uniek maakt.

Deze hoefijzers zijn nieuw, dus niet gebruikt en zitten bevestigd in een luxe uitziende witte houten lijst met een glazen plaatje aan de voorkant. Niet alleen het hoefijzer is met de hand geslagen maar ook het product is met de hand gemaakt wat het product zeer uniek maakt. Los daarvan is hij mooi afgewerkt met een leuke tekst die je tevens zelf kan personaliseren. De standaard tekst is: TODAY is your lucky day.

Dit cadeau vonden we op de website van Horzie Ruitershop.

Ingelijste gelukt hoefijzer

Ingelijste hoefijzer

 

 

 

 

 

 

 

.

Gelukshoefijzer in een lijstje

Ken je iemand die een beetje geluk kan gebruiken? Dit is een orgineel met de hand gemaakte cadeau die iemand doet verassen! Het hoefijzer staat symbool voor geluk, dat is wereldwijd bekend.

€29.95

Geef geluk als cadeau Ken je iemand die een beetje geluk kan gebruiken? Bij bijvoorbeeld een huwelijk of bij de geboorte van een kind? Zelfs als kerstcadeau of housewarming doet de ingelijste gelukshoefijzer het goed. Het hoefijzer staat symbool voor geluk, dat is wereldwijd bekend. Volgens de geschiedenis zijn er wel een paar spelregels aan verbonden. Hij moet bijvoorbeeld in een "U" vorm hangen anders zou het geluk eruit "vallen". Niet alleen het hoefijzer is met de hand geslagen maar ook ...
10 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.49 (31 stemmen)
Super tip! 2015
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    15 + drie =