Goedkope Action camera HD

action camera b1 silver
9
Beoordeling: 4.5 (5 stemmen)

Deze goedkope action camera filmt in 1080P

Met de Action camera B1 zilver leg je de meest gedurfde acties vast in HD. Deze goedkope action camera met 2 inch LCD monitor inclusief accessoires, zoals een waterproof case en helmbevestiging is gemakkelijk middels USB aan te sluiten op je computer. Zo kun je in een handomdraai jouw spannende snowboardride of mountainbike-tocht online zetten!

De Action camera B1 zilver heeft een 12 megapixel CMOS-sensor en filmt alles in haarscherp 1080p HD en komt in een opvallende stoere omhuizing.

DeAction camera B1 zilver wordt standaard geleverd met de volgende accessoires:

– Waterproof casing

– Protective cover
– USB Kabel
– Stuur/zadelpen bevestiging
– Helmbevestiging

Deze goedkope action camera voor 17u besteld, morgen in huis!

action camera b1 silver

 

 

 

 

Van Goedkope Action camera HD terug naar cadeau voor hem

goedkope action camera

Met de action camera silver b1 leg je de meest gedurfde acties vast in HD. Deze goedkope sportcamera met 1,8 TFT monitor inclusief accessoires, zoals een waterproof case en helmbevestiging is een uniek sportief cadeau!

€29,95 €69,95

Deze goedkope action camera filmt in 1080P Met de Action camera B1 zilver leg je de meest gedurfde acties vast in HD. Deze goedkope action camera met 2 inch LCD monitor inclusief accessoires, zoals een waterproof case en helmbevestiging is gemakkelijk middels USB aan te sluiten op je computer. Zo kun je in een handomdraai jouw spannende snowboardride of mountainbike-tocht online zetten! De Action camera B1 zilver heeft een 12 megapixel CMOS-sensor en filmt alles in haarscherp 1080p HD en ...
9 Totaal Score
Cadeau-Tip overall score

De score die de cadeauverzamelaars van Cadeau-Tips meegeven aan dit specifieke product.

Beoordeling: 4.5 (5 stemmen)
Super tip! 2015
Geen Commentaar

    Laat een reactie achter

    3 × 2 =