Over Cadeau-Tips

Over cadeau tips

 

Over cadeau-tips.com

Jarenlang zijn wij tegen hetzelfde probleem aangelopen, namelijk: wat voor cadeau moeten we nu weer geven…? In de afgelopen jaren hebben we veel cadeau-sites bezocht maar nooit gevonden waar we naar op zoek waren. Daarom hebben wij zelf de stoute schoenen maar aangetrokken en zijn op zoek gegaan naar originele, unieke en persoonlijke cadeaus om deze met jullie te delen via deze cadeautip website.

Wij zijn een klein team van een aantal enthousiaste “cadeau-spotters” die de bezoekers van onze website willen inspireren. Cadeau-tips.com is het vertrekpunt voor het vinden van een leuk, origineel en geschikt cadeau voor alle gelegenheden. Dit kan voor een verjaardag, een huwelijk, een geboorte of natuurlijk gewoon zomaar voor een vriend, een vriendin of een collega.

Cadeautips gaat zelf op zoek naar de cadeaus, dit in tegenstelling tot de meeste websites, die slechts een “script” runnen en vaak niet eens weten welke cadeautips op hun site staan. Wij hebben alle cadeaus zelf gezien en beoordeeld op originaliteit, prijs en kwaliteit. Wij zijn continue op zoek naar de leukste en origineelste cadeau ideeën voor onze bezoekers. Bij ons kan je de cadeaus echter niet kopen, cadeautips verwijst altijd naar een andere webwinkel die de producten verkoopt. Wij krijgen een kleine commissie wanneer door ons toedoen een cadeau gekocht wordt bij onze partners.

We wensen je veel plezier en succes met het vinden van jouw cadeau!
cadeau tips gegarandeerd de leukste

2 Reacties
 1. Antwoorden Robbert 13 november 2015 op 15:11

  Beste Cadeau Tips,

  Mooie en overzichtelijke website.
  Is het voor mij ook mogelijk producten via jullie site te promoten.? Als jullie deze natuurlijk uniek en leuk genoeg vinden.

  Groet
  Robbert

 2. Antwoorden Kado Idee Generator 8 november 2017 op 09:32

  Hele goede, overzichtelijke site waar goed over na is gedacht. Uitstekende inspiratiebron voor het vinden van een leuk cadeau.

Laat een reactie achter

20 − 11 =